CENE, POPUSTI I AKCIJE za igraonice decije rodjendane u Pančevu, AVIV PARK

KARTA/1h

*Cena za sat vremena u igraonici

DNEVNA KARTA

*Cena karte za ceo dan u igraonici

ROĐENDANI

*Pozovite za cenu

Žetoni za igračke: 30 i 50 din; Loptice sa igračkom: 120 din.

Igraonice za decu – AKCIJA!

Dečija igraonica Novi Beograd “Ostrvo sa blagom” vam nudi od 20% do 50% popusta za proslave dečijih rođendana!

Slavljenik dobija GRATIS ulaze i poklon iznenađenja!

Požurite, zakažite termin i ostvarićete neverovatan popust!

Igraonica Novi Beograd logo

Poštovani roditelji i budući slavljenici, u našu ponudu uvrstili smo dva paketa za proslavu dečijih rođendana. U prvoj varijanti, piće obezbeđujete, tj donosite vi, a u drugoj se piće naručuje iz našeg kafića po sniženim cenama.

Šta vas sve očekuje možete pogledati na stranci Dečija igraonica.
Više o sadržajima koje nudimo možete pročitati na stranici Rođendaonica .

Akcije i popusti za igraonicu AVIV PARK, Pančevo

Popusti za igraonicu, rođendaonicu Pančevo

Trenutno su aktuelne promo cene za proslave rođendana u igraonici koja se nalazi u okviru tržnog centra u Pančevu.

Kako bi igraonicu – rođendaonicu učinili pristupačnom što većem broju dece, “Ostrvo sa blagom” u ponudi ima popuste i akcije za pojedine termine za proslave rođendana.

Na ovoj stranici sajta ubuduće ćete moći da pratite sve aktuelne akcije i popuste za igraonicu “Ostrvo sa blagom” u Pančevu.

Popusti nisu zanemarljivi, pa stoga iskoristite priliku da rezervišete termin za rođendaonicu po veoma povoljnoj ceni. Organizacijom rođendana u našoj igraonici štedite. Kada se uzmu u obzir svi popusti koje igraonica nudi, videćete da smo znatno povoljniji od konkurencije. Naš cilj je da svako dete može priuštiti rođendan iz snova po veoma popularnoj ceni.

Proslave rodjendana se održavaju u zasebno opremljenoj prostoriji, čiji je kapacitet 50-oro dece.

Deca obožavaju svoje rođendane. Zato ne čudi da sve više dece svoj najradosniji dan proslavlja u igraonicama – rođendaonicama.

Od skoro u Pančevu u Aviv Parku, otvorena je velika i atraktivna igraonica “Ostrvo sa blagom” koja zbog svoje veličine i opremljenosti mališanima nudi organizaciju nezaboravnih rođendana. U igraonici –rođendaonici sadržaj čine : 3D lavirit na 3 nivoa, trambolina, veliki brod tobogan, bebi kutak za najmlađe, za decu od 8-14 godina diskoteka, teren za fudbal i prostor za sportske i mužičke igrice. Za roditelje, tu je kafić, a dostupan je i Wireless internet.

Rođendaonica “Ostrvo sa blagom” Pančevo Vam nudi nov prostor u kome će se Vaša deca odlično zabaviti, i iz nje izaći vedra, nasmejana i raspoložena.

Roditelji budite u toku svih akcija i popusta za rođendanska slavlja koja su u ponudi igraonice-rođendaonice “Ostrvo sa blagom” Pančevo. Iskoristite popuste i akcije za rođendane i rezervišite termin na vreme.

Najveselije i najoriginalnije proslave rođendana su u igraonici “Ostrvo sa blagom”, jer iza nas je veliko iskustvo i profesionalan pristup poslu. Priredite deci nezaboravnu zabavu za drugare!