Dečije igrice za Xbox 360 – Igraonica Ostrvo sa blagom Beograd

NAJPOPULARNIJE IGRICE ZA X-BOX 360

Dodjite da se igramo, takmičimo, zabavimo.

POPULARNE IGRICE ZA DECU

POPULARNE IGRICE ZA X-BOX

RAFTING

Učestvuju 1 ili 2 igrača. Igrači su na splavu i spuštaju se niz reku. Iskorakom levo ili desno ili skokom upravljaju splavom. Zadatak je da na putu do cilja sakupe što više novčića i da izbegnu razne prepreke. Postoje 3 nivoa.

PODVODNA AVANTURA

Učestvuju 1 ili 2 igrača. Igrači su u staklenoj prostoriji ispod površine mora. Ribice kruže oko njih i udaraju u staklo koje pušta vodu u prostoriju. Zadatak igrača je da rukama i nogama što pre zapuše pukotine da bi što manje vode ušlo u prostoriju. Igrica je podeljena u nivoe i svaki naredni nivo je teži.

STRELJAŠTVO

Učestvuju 1 ili 2 igrača. Svaki igrač ima vazdušnu pušku. Određenim pokretima ruke puni, nišani i puca u glinene golubove. Igrica je podeljena u nivoe i svaki naredni nivo ima više golubova a manje vremena za prelaženje. Naravno postoje i olakšice u vidu extra punjenja ili dinamita koji obaraju sve golubove koji su trenutno u vazduhu.

KUGLANJE

Učestvuju 1 – 4 igrača. Svaki igrač igra posebno, kao u pravom kuglanju. Pokretom ruke uzima kuglu, centrira i baca. Ukoliko iz prvog pokušaja ne obori sve kegle, ima pravo na još jedno bacanje. Nakon toga, nastupa naredni takmičar. Nakon svakog kruga igrači imaju uvid u trenutni rezultat.

SKIJANJE

Učestvuju 1 ili 2 igrača. Ovo je identična igrica kao i pravo skijanje. Igrači moraju da zauzmu određeni položaj kao pravi skijaši i određenim pokretima da upravljaju skijama. Moraju da prođu kroz kapije na određeni način i time osvajaju određene poene. Naravno, moraju da budu brži od drugog skijaša.

Za informacije kontaktirajte nas na:
011/22-88-610; 065/22-88-610 [email protected]