ROĐENDAONICA NOVI BEOGRAD

Ostrvo sa blagom


Rodjendaonica Novi Beograd – Ostrvo sa Blagom uz termin za proslavu rođendana dobijate BESPLATNO po vašem izboru jednu od sledećih atraktivnih ponuda:

1. Karaoke disco party diskoteka, (uzrast 9+)

Ukoliko ste STARIJI OD 9 GODINA i volite da igrate i pevate, mislimo da je ovo prava animacija za vas. Pevajte omiljene domaće i strane hitove u specijalnom opremljenom prostoru i provedite se kao nikada do sada.

2. Face painting

Posebna preporuka za one najmlađe! Prepustite vaše lice, mašti i veštim rukama naših animatora i postanite neki od junaka vaših omiljenih bajki ili crtanih filmova ili se pretvorite se u neku vašu omiljenu životinju.

Oslikavanje lica se vrši najkvalitetnijim bojama, koje ne oštećuju kožu i lako se skidaju.

3. XBOX 360 KINECT

Igrajte i zabavite se uz XBOX 360 Kinect u specijalno opremljenoj sobi za interaktivnu zabavu.

4. Igrice – animacija dece

Učinite vaš rođendan za decu nezaboravnim i u dogovoru sa našim animatorima zabavite se sa vašim drugarima uz neke od igrica.

Takmičarske igrice

1. Potraga za blagom
2. Brze loptice
3. Lepršavo cveće
4. Skakutave loptice
5. Šašave pantalone
6. Velika stopala
7. Između dve vatre
8. Zmijice
9. Poligon

Muzičke igrice

1. Muzičke stolice
2. Muzičke guze
3. Limbo dens
4. Voćkice
5. Koreografije

Igre rečima

1. Šarena imena
2. Gluvi telefoni
3. Šašavi profesor
4. Kviz (o slavljeniku, kviz znanja….)
5. Zanimljive pitalice

Naši obučeni animatori u dogovoru sa roditeljima i u zavisnosti od uzrasta i želje deteta, kreiraju animaciju za vas. Vašem detetu je „divan dan“, krštenje ili neki drugi značajan datum koji želite da obeležite?!

Rođendaonica “Ostrvo sa blagom”, vam pruža da jedan poseban dan u životu svojih najmlađih učinite nezaboravnim. Celokupan prostor rođendaonice zrači vedrinom i optimizmom, a ambijent vodi male pirate na najudaljenija mesta iz njihove mašte, na piratski brod i kroz džunglu u potrazi za blagom.

Rođendaonica “Ostrvo sa blagom” organizuje proslave dečijih rođendana, krštenja ili neke druge porodične proslave i učiniće da dan proveden na ostrvu sa blagom bude poseban i ostane u najlepšoj uspomeni.

Osnovni uslov za proslavu rođendana u rođendaonici јe da donesete sa sobom lepo raspoloženje, oko svega ostalog se možemo dogovoriti, a za to vam na raspolaganju 24 časa dnevno stoјe naši telefonski broјevi. Hranu i torte možete sami doneti ili organizovati preko nas po nabavnim cenama.

Rodjendaonica Novi Beograd “Ostrvo sa blagom” vam nudi popuste do 50% na sve slobodne termine!!

Proslava dečijih Rodjendana u Beogradu

Nijedan trenutak u životu ne možete meriti sa srećom koju osećate kada vidite osmeh na licu svoje dece. Proslavi dečjeg rođendana svaki roditelj poklanja veliku pažnju i trud, kako bi taj radostan dan njihovo dete sa svojim drugarima na najbolji mogući način proslavilo. Da bi rođendan Vaše dece bio sasvim poseban, proslavite ga u jednoj od najlepših rodjendaonica Beograd – “Ostrvo sa Blagom”.

“Ostrvo sa Blagom” je osmišljena i organizovana igraonica za rodjendane, u kojoj je sve moguće. Srdačna atmosfera, igra, zabava, pevanje, čarolija. Veliko profesionalno iskustvo koje ima iza seba je garancija da je pravi izbor za rođendansko slavlje. Proslavite dečji rođendan u prostoru rezervisanom samo za Vas i Vaše goste. Igraonica može biti zatvorenog i otvorenog tipa. Na prostoru od 450m2 koji je rezervisan za decu nalazi se brod, džungla 3D lavirint na tri nivoa, kao i bazen sa lopticama za najmlađe. Brigu o deci vodi tim profesionalnih animatora koje će učiniti sve da deci ni jedan trenutak ne bude dosadan, kroz organizovani program u trajanju od 2 sata.

“Ostrvo sa blagom” je mesto u Beogradu na kojem deca proslavljaju rođendan u kojem uživaju, o kome pričaju i kojeg će se sećati zauvek. Animatori svojim višegodišnjim iskustvom u animaciji dece od ovog deci najvažnijeg dana u godini prave bajku. Svaku bajku, svaki crtani koji Vam padne na pamet mogu stvoriti. Sve igre osmišljene su od prve do zadnje minute za svaki rođendan posebno.

Kod nas nijedan rođendan nije isti.

Animacija se posebno prilagođava uzrastu i želji slavljenika i njegovih drugara, kako bi oni bili srećni i zadovoljni, jer je to jedino važno. Animacije su zabavne, deca sa oduševljenjem učestvuju u njima.

“Ostrvo sa Blagom” je podjednako dobro mesto za provod i dece i roditelja. Dok su deca na rođendanskom slavlju roditelji mogu uživati u posebnom delu igraonice u toploj atmosferi kafića uz prijatnu muziku, dnevnu štampu, koristiti besplatni bežični internet, uživati u ukusu izvrsne kafe, toplim napitcima, gaziranim i negaziranim pićima, sveže ceđenim sokovima. Ljubazno osoblje cafea će brinuti o Vama dok se Vaša deca bezbrižno zabavljaju.

Obezbeđen je parking na kome uvek ima slobodnih mesta.

Igraonice za rodjendan – ova varijanta najviše odgovara onim roditeljima koji žele da deci obezbede udobnost I komfor.

Naš savet je da izvršite rezrvaciju termina za rođendansku proslavu na vreme jer željeni termin može biti popunjen u svakom trenutku.

Najbolji, najsigurniji i najbrži način rezervacije termina je putem telefona ili dođite u igraonicu da se dogovorimo.

Ostrvo sa blagom realizuje proslave rođendana u potpunosti po Vašim željama. Odaberite program koji Vaše dete najviše voli i priredite nezaboravnu zabavu svom detetu i njegovim drugarima. Prepustite nam organizaciju za nezaboravnu proslavu rođendana jer zadovoljstvo Vaše dece nema cenu. Poslednjih godina roditelji se sve više odlučuju za ovu varijantu koja je mnogo praktičnija od proslave rođendana u kući, jer se tako izbegavaju nered i jurnjava za klincima po stanu.

Dečiji rođendani Beograd – Najpovoljnije cene, popusti, last minute ponude – igraonica “Ostrvo sa blagom”. Obradujte svoje mališane i napravite im rođendan za pamćenje.