IGRAONICA NOVI BEOGRAD

Ostrvo sa blagom


 

Igraonica Ostrvo sa blagom sadrži na prostoru od 610m2, Dečiji svet, Deo za roditelje – kafić i Deo za proslavu rođendana u dve odvojene prostorije i to prostorija za decu i prostorija za roditelje i njihove goste. Dečija igraonica Novi Beograd nalazi se na Bežanijskoj kosi u okviru tržnog centra Idea Super.

Dečiji svet – 260m2

Dečiji svet sadrži: brod, džunglu – 3D lavirint na tri nivoa, teren za fudbal i košarku, električne igračke za decu, kao i bazene sa lopticama za najmlađe.

Deo za roditelje je 170m2

U igraonici postoji kafe, u kome će mame i tate, u opuštenoj atmosferi, podeliti prijatne trenutke sa svojim prijateljima.

Deo igraonice na Novom Beogradu za rođendane je 180m2

Deo za rođendane za decu, sa xbox-om.

Deo za roditelje, gde roditelji mogu u intimnoj atmosferi da proslave rođendan sa svojim prijateljima.

Igraonica je klimatizovana, sa centralnim grejanjem, besprekorno čista i veoma lepo uređena. Igraonica je prostrana i svetla. Sadrži sve ono što je potrebno da bi se Vaše dete i njegovi drugari dobro zabavili.

Pored mnoštva igračaka, velikog broda, džungle, tobogana i skakaonica, sa zidova decu posmatraju omiljeni junaci iz Pirata sa Kariba, tako da se stiče utisak kao da su na nekom od izgubljenih karipskih ostrva u potrazi za blagom.

Dok se deca igraju, mame i tate, tetke, deke i bake mogu uživati u kafeu koji je u posebnom delu igraonice i koji je namenjen da i starijim boravak u igraonici bude prijatan. Roditelji mogu da se opuste, posmatraju decu dok se igraju i uživaju u kafi, pročitaju štampu i surfuju internetom.

Najbolja igraonica u Beogradu – otvorena je sedam dana u nedelji.

Za igraonice je veoma bitno da su na dobroj lokaciji, a Ostrvo sa blagom to i jeste. Naša velika prednost je obezbeđen besplatan parking.

CENE PROSLAVE RODJENDANA
Popusti u igraonici Beograd

Informacije o slobodnim terminima, popustima i akcijama za proslavu rođendana možete dobiti pozivom brojeva telefona: Mob: +381 65 22 88 610 Telefon: +381 11 22 88 610

Rezervišite termin za rođendansku proslavu još danas i iskoristite aktuelan popust na zakup termina.

U cilju omogućavanja što većem broju dece da rođendan proslave u rođendaonici, Igraonica “Ostrvo sa blagom” nudi za rođendane promotivne cene proslove rodjendana, popuste i akcije. Na ovoj stranici možete videti sve aktuelne popuste. Svi popusti važe samo u toku jednog meseca, zato preporučujemo da ovu stranicu redovno posećujete kako bi uvek znali koji su popusti i akcije za igraonicu-rođendaonicu Beograd aktuelni.

Popusti koji su u ponudi igraonice mogu biti za grupe, pojedince, i za rođendane.

Neverovatne akcije i popusti za proslave rođendan.

Najlepše uspomene iz detinjstva svakako su proslave rođendana. Uspešna proslava dečijeg rođendana isključivo zavisi od dobre organizacije. Jedan od načina da uspešno organizujete rođendan Vašem detetu je proslava rođendana u igraonici-rođendaonici.

Danas su igraonice – rođendaonice u potpunosti osmišljene, opremljene i prilagođene kako za zabavu dece, tako i za proslave rođendana.

Igraonica “Ostrvo sa blagom” organizuje proslave dečijih rođendana, u prostranom i prelepom ambijentu. U velikom i atraktivnom prostoru igraonice nalazi se brod, džungla, 3D lavirint na tri nivoa, i za najmlađe bazen sa lopticama.

Proslava rođendana u igraonici Beograd “Ostrvo sa blagom” biće najlepši i poseban. U zavisnosti od uzrasta, sklonosti,i želja deteta biće prilagođena organizacija rođendana.

Dobro isplanirana proslava rođendana, siguran je znak da će se Vaše dete i njegovi drugari dobro zabaviti i otići kući srećni i zadovoljni. Ukoliko iskoristite popuste koji su u ponudi igraonice bićete zadovoljni i Vi kao roditelj.

Galerija slika igraonice Ostrvo sa blagom – Novi Beograd