CENE PROSLAVE RODJENDANA, popusti i akcije za decije rodjendane u Beogradu

Igraonica “Ostrvo sa blagom” je idealno mesto kako za igru i zabavu dece, tako i za proslave dečijih rođendana.

Cena dnevne karte za igraonicu je 500 rsd.

Popusti u našoj igraonici, rođendaonici Beograd

Informacije o slobodnim terminima, popustima i akcijama za proslavu rođendana možete osim na ovoj stranici dobiti i na brojeve telefona : Mob: +381 65 22 88 610 Telefon: +381 11 22 88 610

Rezervišite termin za rođendansku proslavu još danas i iskoristite aktuelan popust na zakup termina.

U cilju omogućavanja što većem broju dece da rođendan proslave u rođendaonici, Igraonica “Ostrvo sa blagom” nudi za rođendane promotivne cene proslove rodjendana, popuste i akcije. Na ovoj stranici možete videti sve aktuelne popuste. Svi popusti važe samo u toku jednog meseca, zato preporučujemo da ovu stranicu redovno posećujete kako bi uvek znali koji su popusti i akcije za igraonicu-rođendaonicu Beograd aktuelni.

Popusti koji su u ponudi igraonice mogu biti za grupe, pojedince, i za rođendane.

Neverovatne akcije i popusti za proslave rođendan.

Najlepše uspomene iz detinjstva svakako su proslave rođendana. Uspešna proslava dečijeg rođendana isključivo zavisi od dobre organizacije. Jedan od načina da uspešno organizujete rođendan Vašem detetu je proslava rođendana u igraonici-rođendaonici.

Danas su igraonice – rođendaonice u potpunosti osmišljene, opremljene i prilagođene kako za zabavu dece , tako i za proslave rođendana.

Igraonica “Ostrvo sa blagom” organizuje proslave dečijih rođendana, u prostranom i prelepom ambijentu. U velikom i atraktivnom prostoru igraonice nalazi se brod, džungla, 3D lavirint na tri nivoa, i za najmlađe bazen sa lopticama.

Proslava rođendana u igraonici Beograd “Ostrvo sa blagom” biće najlepši i poseban. U zavisnosti od uzrasta, sklonosti,i želja deteta biće prilagođena organizacija rođendana.

Dobro isplanirana proslava rođendana, siguran je znak da će se Vaše dete i njegovi drugari dobro zabaviti i otići kući srećni i zadovoljni. Ukoliko iskoristite popuste koji su u ponudi igraonice bićete zadovoljni i Vi kao roditelj.

Program proslave rođendana nije standardan, već je osmišljen za svaku proslavu rođendana posebno, sve u cilju da Vaše dete i njegovi gosti u potpunosti budu zadovoljni.

Paketi za rođendane podrazumevaju društvene, decije igrice, takmičarske i muzičke igre, karaoke disco party za decu uzrasta iznad 9 godina, face painting ili oslikava nje lica i još mnogo zabavnih sadržaja. Za svaku sezonu igraonica-rođendaonica Ostrvo sa blagom sprema iznenađenja, što se tiče sadržaja, popusta i akcija.

Igraonica – Rođendaonica za decu “Ostrvo sa blagom” Beograd otvorena je za decu svih uzrasta. Animacija je prilagođena uzrastu deteta. Naši animatori će se potruditi da svaki rođendan bude izuzetan.

Najsavremenija oprema, 3D lavirint sa preprekama koje kod dece razvijaju motoriku, spretnost i okretnost, program baziran na takmičarskim edukativnim igrama, učiniće da rođendan proslavljen u igraonici se dugo pamti.

Dok deca slave. i zabavljaju se, roditelji se mogu opustiti i popiti piće u delu za roditelje koji se nalazi u sklopu igraonice, a su u ponudi igraonice “Ostrvo sa blagom”. Dobićete vrhunsku uslugu uz minimalne troškove. Uštedite novac već danas. Pronađite slobodan termin koji podrazumeva popuste i napravite rezervaciju.

Pažljivo isplaniran dečiji rođendan će najviše usrećiti Vaše dete. Neka proslava rođendana bude trenutak koga će se uvek rado sećati.

Organizujte Vašem detetu najlepši rođendan, rođendan koji će dugo pamtiti u igraonici- rođendaonici “Ostrvo sa blagom”, mestu gde je svaki dan nova avantura, novi izazov, u kojoj će Vaše dete i njegovi drugari upoznati čaroban svet mašte.