DEČIJA IGRAONICA RODJENDAONICA
AVIV park- Pančevo

Ostrvo sa blagom – Najveća igraonica u Vojvodini!

Pančevo je grad koji je pored Beograda, bogatiji za jednu jednu dečiju igraonicu – rođendaonicu. U AVIV parku, na radost naših najmlađih otvorena je igraonica “Ostrvo sa blagom”. Zato vas pozivamo dragi roditelji, povedite vaše mališane, dođite da se družimo, zabavimo i napravimo nezaboravne zajedničke uspomene!

Svi znamo koliko je igra važna u odrastanju i razvoju svakog deteta. Kroz igru dete uči, razvija se, otkriva sebe i svet. Igraonica je zato odlično mesto gde će dete kroz igru i druženje sa drugom decom da podstiče svoj motorički, emocionalni i socialni razvoj. Prednost je i to što je dečija igraonica u samom tržnom centru, pa vi možete uživati u šopingu, dok se vaše dete igra, istražuje i uživa u našoj igraonici.

CENE PROSLAVE RODJENDANA – Promo period

Igraonica “Ostrvo sa blagom” vam omogućava da u promo periodu proslavite rođendan po ceni već od 55 eur. Budite deo najbolje porodične zabave!

Cena: od 55 eur
Lokacija: AVIV park, Pančevo

Požurite i na vreme rezervišite svoj termin!

Informacije i rezervacije na 062 333 501 ili 013 333 501. Očekujemo vaš poziv i vidimo se!

NOVO!!! KREATIVNE RADIONICE, Dečija igraonica Pančevo

Igraonica „OSTRVO SA BLAGOM“ u AVIV parku Pančevo i „Moja maštaonica SRCULENCE“ pozivaju VAS da se upišete u naše radionice: muzičke, likovne, kreativne, glume, gitare, violine, klavira, baleta, pevanja, stranih jezika…

Poletimo zajedno u svet mašte.

Galerija slika igraonice Ostrvo sa blagom – Pančevo