Cyber room – Igraonica Ostrvo sa blagom Novi Beograd

Igrice za decu XBox 360 Kinect – ANIMACIJA DECE

Volite da igrate igrice? Da li ste probali Xbox 360 Kinect?

Dođite u naš Cyber room u igraonicu “Ostrvo sa blagom” i u promotivnom periodu do 10.6, možete probati neke od igrica potpuno besplatno. Možete izabrati jednu od igara u ponudi a to su: Rush Disney Pixar adventure, Motion Sports, Kinect Sports, Kinect Adventures.

Upoznajte se sa konzolom Xbox 360 Kinect

Kinect za Xbox 360 menja pravila igre. On menja način na koji igrate igrice, i kako gledate TV i filmove i slušate muziku. Jer sa Kinect-om, ne postoje kontroleri ili daljinski upravljači. Postojite samo vi. A ako nas pitate, to je sve što vam je potrebno.

Vi ste deo igre

Igranje bez kontrolera, znači potpunu interaktivnu igru celim telom. Kinect reaguje na to kako se krećete. Dakle, ako morate da šutirate, šutnite. Ako morate da skočite, pa skočite. Vi već znate kako se igra. Sve što sada treba da uradite je da ustanete i postanete deo igre!.

Koristite svoj glas

Kinect koristi naprednu tehnologiju koja reaguje na zvuk vašeg glasa. Samo recite “Xbox” da biste otkrili niz glasovnih komandi. Tako ćete moći da kontrolišete HD filmove vašim glasom i daljinski vam neće biti potreban.

Za svakog po nešto

Da li volite da igrate igrice ili ne, svako može da igra Kinect i da uživa u zabavi. Kinect obećava neverovatno igračko iskustvo koje je bezbedno, sigurno i zabavno za svakoga.

Kinect Adventures!

Kinect TM avanture će vas potpuno oduševiti i uvesti u igru na potpuno nov način. Vi i vaša deca i prijatelji ćete skakanjem, čučanjem, i šutiranjem probiti svoj put kroz dvadeset uzbudljivih avantura na egzotičnim lokacijama.

Kinect Sports

Zaboravite na dugmiće i kontrolere, sada možete igrati 6 sportskih igara, baš onako kako ste to uvek i činili, celim telom. Možete igrati fudbal, odbojku, kuglanje, stoni tenis i dr.

Novosti

NOVO

Slavljenik dobija GRATIS ulaze za korišćenje usluga naše igraonice i POKLON IZNENAĐENJA! Više informacija na
011 2288610 ili 065 2288610.

JESENJA AKCIJA 20-50% POPUSTA

Iskoristite JESENJU AKCIJU i ostvarite 20%-50% popusta i proslavite rođendan vaših najmilijih na našem “Ostrvu sa blagom”. Više informacija na telefon
011 2288610 ili 065 2288610
Novi Beograd

RENOVIRANA IGRAONICA U BEOGRADU!

Igraonica Ostrvo sa blagom u novom ruhu! Dođite da se družimo u potpuno renoviranom prostoru vaše omiljene igraonice. Delić onoga što vas očekuje možete pogledati ovde

NOVI ULAZI SU:

unutršnji – pored samoposluge
spoljni – preko puta McDonald`s

PROMOTIVNE CENE

U promotivnom periodu proslava rodjendana po ceni već od 55eur u Pančevu i od 65eur u Beogradu! Više informacija možete dobiti putem tel.
062 333 501 i 013 333 501
u Pančevu

ili
011/22-88-610, 065/22-88-610
u Beogradu