Rodjendaonica Pančevo, AVIV PARK – igraonica Ostrvo sa blagom

Najveća igraonica u Vojvodini!

Rođendaonica “Ostrvo sa blagom” je jedna od najvećih i najopremljenijih objekata takve vrste u Srbiji sa atraktivnim sadržajima kako za decu, tako i za roditelje.

Spoj raznovrsnog i atraktivnog zabavno edukativnog sadržaja za decu i opuštajućeg ambijenta kafea za roditelje je savršen za porodično uživanje.

Rodjendaonica se nalazi u Pančevu, u AVIV parku na adresi Miloša Obrenovića 12. Kako ne biste lutali u nameri da nas pronađete, na slici sa ispod možete videti tačnu lokaciju gde se nalazimo. Vidimo se!

Rođendaonica Ostrvo sa blagom nudi:

Obezbeđen besplatan parking
Nalazi se u tržnom centru, veliki izbor prodavnica u blizini
Kafić za mame i tate
Besplatan bežični internet
3D lavirit na 3 nivoa
Baby kutak za najmlađe
Trambolina

Veliki brod tobogan
Mini fudbal
Kreativni kutak
Diskoteka
Sportski kutak i igrice
Električne igrice
XBOX 360 Kinect

Deo za roditelje

Rodjendaonica poseduje zaseban kutak za roditelje, kafić, gde može biti smešteno do 60 roditelja. Prijatan ambijent uz opuštajuću muziku, piće ili kafu, dnevne novine, wireless i pogled na deo gde se deca igraju.

Pored kafića za roditelje, postoji i bašta za roditelje na otvorenom sa pogledom na letnji park zabave, u kojoj možete uživati u omiljenoj kafi na svežem vazduhu, dok se vaši mališani igraju.

Automobili za decu

U neposrednoj blizini bašte za roditelje, nalazi se staza za vožnju mini automobilima. Dođite da provozamo koji krug!

Diskoteka igraonica Pančevo

Rodjendaonica poseduje i diskoteku, za decu uzrasta od 8-14 godina. Diskoteka je opremljena profesionalnim ozvučenjem i vuzuelnim efektima.

Proslava rođendana Pančevo

Proslava rodjendana se održava u zasebnoj prostoriji, koja je opremljena malim stolovima i stolicama i može primiti do 50 dece.

Novosti

NOVO

Slavljenik dobija GRATIS ulaze za korišćenje usluga naše igraonice. Više informacija na
013 333 501 i 062 333 501.

JESENJA AKCIJA 20-50% POPUSTA

Iskoristite JESENJU AKCIJU i ostvarite 20%-50% popusta i proslavite rođendan vaših najmilijih na našem “Ostrvu sa blagom”. Više informacija na telefon
013 333 501 i 062 333 501
Pančevo

PROMOTIVNE CENE

U promotivnom periodu proslava rodjendana po ceni već od 55eur u Pančevu i od 65eur u Beogradu! Više informacija možete dobiti putem tel.
062 333 501 i 013 333 501
u Pančevu

ili
011/22-88-610, 065/22-88-610
u Beogradu

NOVO!!! KREATIVNE RADIONICE

Igraonica „OSTRVO SA BLAGOM“ u AVIV parku Pančevo i „Moja maštaonica SRCULENCE“ pozivaju VAS da se upišete u naše radionice: muzičke, likovne, kreativne, glume, gitare, violine, klavira, baleta, pevanja, stranih jezika…